Prvý anál nebol až taký strašný

Ako som prežila môj prvý anál? Nejaký čas dozadu, som si dala predsavzatie, že konečne prestanem byť bojko pokorím iracionálnu obavu z poriadneho analného sexu. Iracionálnu, pretože už na začiatku som vedela, že sa mi to bude veľmi páčiť, akurát stačilo skočiť do toho po hlave a viac to už neodkladať. Keď sa teda jeden večer pred pár týždňami naskytla ideálna príležitosť (cháp ako = bola som dosť nadržaná a cítila som sa „ľahko“), povedali sme si s partnerom, že nastal ten správny čas. Urobili sme si k tomu viac ako príjemnú intímnu atmosféru s chill hudbou v pozadí a išlo sa na vec.

Prvý anál a moje sex polohy

Nebudem vám klamať, na prvý raz si musí človek celkom dosť zatnúť zuby a nezľaknúť sa toho. Predsa len strkáte niečo niekam, kam to úplne prirodzene nepatrí. A preto sme na to šli extrémne pomaly, aby som si pomaly na to zvykla. Na základe odporúčaní sme zvolili polohu na chrbte a myslím, že aspoň na prvý pokus to bolo najlepšie a najuvoľnenejšie. Vo finále mi to ale prišlo celkom v pohode, ale na prvý raz sme to samozrejme nepreháňali. Najdôležitejší bol v tom momente pre mňa pocit, že to chcem ešte niekedy určite skúsiť. Aby to opäť úplne nevyšumelo, druhý pokus prišiel hneď za tým, tentokrát na psíka a môžem povedať, že to bolo prekvapivo dosť dobré. Myslím, že to príjemne prekvapilo hlavne partnera, pretože sa nakoniec ani moc neudržal a ja som sa z toho celkom rýchlo, s ručnou pomocou urobila. Vôbec by som nečakala, že už na druhý pokus do mňa vojde celý a že bude pomerne intenzívne prirážať. No proste naozaj sa mi to páčilo a počiatočná obava už našťastie pominula.

Análny sex budem praktizovať aj s erotickými pomôckami

Asi to nemusím pripomínať, ale pokiaľ sa v blízkej dobe chystáte prelúsknuť túto oblasť, určite nezabudnite na množstvo lubrikačného gélu, bez toho ozaj ani ránu. A taktiež, pokiaľ sa vám análne dráždenie páči, skúste na začiatku naozaj zatnúť zuby, pretože to potom naozaj stojí za to. Mne sa to hrozne zapáčilo, análny sex je pre mňa veľké obohatenie partnerského sexuálneho života. Teraz praktizujem s partnerom posteľové hrátky aj s erotickými pomôckami určtenými na análnu stimuláciu. Používame análne kolíky, vibrátory či análne guličky. Môj zážitok zo sexu sa tým znásobuje. Tak teda análu zdar!

prvý análny sex, sexshop, erotikcentrum, erotické pomôcky