Chcela som počkať na toho pravého, no túžba bola silnejšia

visibility3452 Videní list In: VAŠE PRÍBEHY

Na základnej škole som nikdy nebola stredom pozornosti medzi chalanmi. Priznám sa, že som sa o to nikdy ani nesnažila. Bola som vychovaná v silno veriacej rodine a sama som vždy chcela zachovať svoje panenstvo pre toho pravého. Moja skúsenosť ma však núti sa zamyslieť, aká je vlastne definícia „toho pravého“?

Osudný deň a osudový muž

Bola som v poslednom ročníku na strednej škole. Chlapec z druhej triedy si ma od začiatku roka všímal. Možno to bolo tým, že som začala nosiť kratšie sukne a nebránila som sa ani podkolienkam, v ktorých som vyzerala skutočne sexy. Dokonca aj ja som si to uvedomovala.

Jeho pozornosť vo mne spustila akýsi chemický proces, alebo ako to nazvať, ktorý vo mne vzbudzoval túžbu predvádzať sa pred ním. Pamätám sa, ako som cestou hore schodmi do tried vyšľapávala rovno pred ním. Mala som na sebe práve krátku sukňu. Vedela som, že jeho zrak je nalepený na mojom zadku a že by dal všetko za to, aby uvidel niečo viac. Pozdvihla som sukňu a dala mu tým to, po čom túžil.

Stalo sa to na záchodoch. Vypýtala som sa z hodiny. Neviem, kto to tak zariadil, či osud, či Boh, ale na chodbe sa v ten istý čas ocitol aj on. Neprehovorili sme ani slovko. Automaticky sme sa v objatí a s perami vlhkými tak, ako som bola vlhká ja tam dole, vpotácali na dievčenské záchody.

Je to iba pre tento raz, a preto je to tak krásne

Som si istá, že mal už veľa skúseností s pannami, keďže ho nič nevykoľajilo. Strhol zo mňa sukňu a jeho jazyk som cítila na každom otvore, ktorý bol v tej chvíli pripravený oddať sa mu. Prstami mi dal ochutnať moje vlastné šťavy a kým som bola v opojení z tejto bláznivej scény, prenikol do mňa a od prvej chvíle sa nezastavil. Že vás to ženy pri prvom sexe bolí? Skúste tohto muža. Každý jeho pohyb bol schodom do raja.

Trvalo to iba pár minút, no ja som stratila pojem o čase. Prvý raz som cítila penis v ústach a dúfala som, že keď vyvrcholí, napojí ma jedom, aby som zomrela práve v tejto chvíli. Pretože už som nechcela nikdy zažiť nič iné. Skončilo to. Bez slova odišiel a po zvyšok školského roka ma ignoroval. Akoby sa nič nestalo. Trápilo ma to? Áno. A veľmi. Dnes už však nie.

Ten pravý neznamená vždy ten na celý život

Bol to on. On bol ten pravý, na ktorého som celý život čakala. Nikto iný to nemohol a ani by nesmel byť. A viete čo? Ani môj súčasný manžel. Musel to byť iba on. Ten pravý neznamená vždy ten na celý život.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota January February March April May June July August September October November December