Erotické polohy - Sex v prírode - časť.2

visibility1683 Videní list In: Erotické články

Premena stanu na hniezdo lásky

Erotické polohy môžeme skúšať až po dôkladnom pripravení prostredia. Pre mnohých je sex cestou do neba. Je však potrebné, aby mal boh a bohyňa pripravený oltár lásky. Stačí niekoľko malých trikov, ktoré premenia obyčajný stan na milostný chrám. Nie je to také ťažké. Je vhodnejšie zakúpiť si väčší stan, investovať do prístrešku pre troch ľudí. Minimálne. Aj keď vo finálne v ňom budú pravdepodobne vyvádzať iba dvaja. V prípade väčšieho počtu ľudí pokojne zvoľte kapacitu pre 8 – 12 ľudí, pretože priestor je naozaj dôležitý. Niektoré erotické polohy si vyžadujú dostatok priestoru. Čím viac miesta tým lepšie. Veľkorysí hráči kúpia stan, kde je možné aj stáť. A kto vie, možno do stanu prinesú celú posteľ.

Niečo pod seba, aby rôzne erotické polohy neboleli

Pokiaľ to cestovateľská kapacita dovolí, vhodným doplnkom sú vankúše. Pozor však na nafukovacie matrace, pretože tie môžu byť zradné. Zvlášť pri divokom sexe. Lepšou voľbou sú v tomto prípade jóga podložky, karimatky alebo silnejšie deky. Tie zaistia pohodlie a oddelenie od nekompromisne tvrdej zeme.

Čo na seba

Ísť stanovať bez karimatky je rovnako zlý nápad ako ísť bez spacáku. Zvlášť v chladnejších ročných obdobiach. Pre páry je ideálny spacák pre dvoch. Ten však nie je jednoduché nájsť. Na trhu existujú štvorcové spacáky, ktoré je možné zložiť do väčšieho spacáku. Stačí ich len prepojiť zipsami. Do spacáku určite patrí uterák alebo deka, pretože tak zaistíte to, že všetky tekutiny skončia na nich a nie na spacáku. Organizácia je základ. Najlepšie je mať všetky veci usporiadané a ľahko prístupné. Milenci, ktorí priamo nevyhľadávajú turistiku určite ocenia auto. Tam si môžu odložiť všetky potrebné veci a tak budú mať pevnú základňu neďaleko svojho milostného hniezda.

Pomôcky pri sexe v stane

Vlhčené obrúsky

Kempovať často znamená byť od hlavy až po päty špinavý. Preto je ideálny pobyt niekde pri vode, kde sa môžete okúpať. Čistota a vôňa v stane sú základ. Pokiaľ nemáte možnosť okúpať sa, dobre vám poslúžia vlhčené obrúsky alebo hygienický sprej. Vďaka nim môžete odstrániť zvyšky opaľovacieho krému, pot, repelenty a ďalšie chuťovky. Upratovanie nežiadúcej špiny je potom omnoho jednoduchšie. Je dobré myslieť na čistý stan predtým ako za sebou milenci zapnú zips. Pre správnu atmosféru pri sexe je dobré držať sa tohto pravidla.

Kondómy

Kondómy sú najlepším priateľom všetkých stanových hier. Nie len z jasných dôvodv – žiadne deti, žiadne choroby. Ale taktiež z hygienických dôvodov. S kondómami je upratovanie po sexe omnoho jednoduchšie. A taktiež nehrozí, že budete zaspávať vo vlhkom prostredí.

Mobilná solárna sprcha

Pre fajnšmekerov luxusná záležitosť. Stačí sprchu naplniť vodou, zavesiť na vhodné miesto a sprcha je pripravená. Pár tak môže očistiť svoje tela pred aj po akcii. Prípadne tu môže celú akciu začať.

Lubrikačný gél

Lubrikačný gél je praktický nielen v spálni. Na svoje si príde aj medzi stromami. Hlavne v prašnom vonkajšom prostredí môže byť sex boľavou záležitosťou. A dehydratácia z cesty tomu tiež nepridá. Lubrikant v batohu určite veľa miesta nezaberie. Kvôli šetreniu miesta je dobré zvoliť gél, ktorý bude zároveň vhodný aj na masáž. Sexshop erotikcentrum.sk ponúka lubrikačné gély tu: zobraziť Pre tieto účely skvelo poslúži aj kokosový olej. Neobsahuje žiadne parfumované zložky a je čisto prírodný. Nehrozí tak zbytočné podráždenie genitálií.

Rádio

Ako je písané vyššie. Nie vždy má pár dostatok súkromia. A sex nie vždy patrí k tichým záležitostiam. Rádio, mp3 prehrávač s hlasitou reprodukciou  a iné zdroje sú preto skvelou voľbou. Správne zvolená skladba zamaskuje zvuky, ktoré nie sú určené cudzím ušiam. Naviac nahodí mileneckú dvojicu do tej správnej nálady.

Exkluzívne osvetlenie

Hneď ako je to možné a nehrozí žiadne prezradenie, intímne osvetlenie je to pravé orechové. Pretože po tme je to celkom nuda nie? Niekoho možno lákajú sviečky, ale v spojení s horľavými materiálmi .....nie celkom dobrý nápad. Súčasným najlepším riešením sú LED pásiky. Jednoducho ich napojíte na batériu a prirobíte ich kdekoľvek v stane. Voľba farby je len na preferenciách milencov.

Pokračovanie článku o sexuálnych polohách v prírode nájdete tu: časť.3

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota January February March April May June July August September October November December