Erotické polohy - Sex v prírode - časť.3

visibility5020 Videní list In: VAŠE PRÍBEHY

10 erotických polôh pre sex v stane

Skúšať erotické polohy v prírode? Pre niektorých ľudí je sex vonku naozajstné afrodiziakum. Pre iných je táto predstava desivá a preto energia a ani šťavy neprúdia tak, ako by mali. Rovnako tak môže byť problémom málo miesta v stane. Pri prílišnej divočine hrozí zamotanie páru do tyčiek a plátna. Pravidlom číslo jedna je úspornosť pohybov. Správna voľba sexuálnej polohy je preto jedným zo základných aspektov pre to, aby ste si vychutnali sex v prírode na maximum.

Erotické polohy

Erotická poloha: Lyžičky

Nie všetky erotické polohy sú stvorené pre hry v malom priestore. Poloha lyžičiek je však jednoznačný favorit pre stanový sex. A je rokmi overená. Nájde uplatnenie vždy, keď je voľný priestor luxusom. Obaja milenci ležia na boku a muž vstúpi do ženy zozadu. Koordinácia pohybu je v tejto polohe jednoduchá. Poloha je naviac intímna vďaka blízkosti partnerov. Ideálna je pre pár, ktorý leží v spacáku pre dvoch.

Misionárska poloha

Toto je ďalšia skvelá poloha v prípade, že máte málo priestoru. Zem dokáže byť naozaj tvrdá, preto podložte zadoček partnerky vankúšom. Nielen že budete mať tak viac komfortu, ale taktiež jej zdvihnete panvu. To znamená viac klitoriálneho dráždenia a omnoho väčšiu šancu na orgazmus.

Erotická poloha: Lenivý pes

Maximálne živočíšne vzrušenie a úspora priestoru. Nechať plynúť veci pomalšie a vláčnejšie. Poloha lenivého psa je skvelou voľbou pre situácie, kde je málo miesta. Ide o modifikáciu klasickej psej polohy s tým rozdielom, že partnerka leží na bruchu a muž do nej vniká zozadu. Súložia spolu úspornými a pomalými pohybmi. Táto poloha je taktiež vhodná pre análny sex a je pri nej dráždený bod G. INTÍMNY TIP: Milenecký pár pri tejto polohe nechá pootvorené dvere stanu kvôli výhľadu na hviezdy alebo oheň. Ich pôžitok tak bude obohatený o nový podnet a vytvorí nezabudnuteľný zážitok. POZOR! Neodporúča sa v preplnených kempoch a tam, kde je veľa komárov.

Pokrčená nôžka je ďalšou z množstva erotických polôh

Partnerka leží na chrbte a následne zdvihne a pokrčí jednu nohu. Umožní tak partnerovi aby mohol do nej vniknúť z boku Poloha nie je extrémne náročná. Je typická svojim pôsobením na bod G a strednou hĺbkou vnikania. Je teda ideálnou voľbou do stiesnených priestorov stanu. Milovníci análneho sexu si tiež pri tejto polohe prídu na svoje.

Erotické polohy v podrepe

Žena ležiaca na chrbte si k sebe pritiahne kolena a dá si nohy od seba. Muž si nad ňou podrepne a ruky si oprie vedľa hlavy svojej partnerky. Zároveň si opiera svoje ramená o jej chodidlá. Poloha je pre muža pomerne fyzicky náročná, ale veľmi vzrušujúca. Žena má v tejto polohe veľmi silný stisk pošvy, takže stimulácia je veľmi intenzívna. Pretočený misionár Žena opäť leží na chrbte a roztiahne nohy. Partner si na ňu ľahne podobne ako pri misionárskej polohe, no nakloní sa do strany. Ležiaca noha partnerky mu poslúži ako opierka. Druhá noha partnerky je pokrčená. Túto nohu žena potom prehodí cez chrbát partnera. V tejto polohe dochádza k polovičnému vniknutiu a k intenzívnej masáži klitorisu.

Pozícia kobry

Muž tentokrát leží na chrbte. Žena si ho zaľahne a dá si jeho pýchu medzi svoje stehná. Potom sa partnerka oprie rukami a mierne prehne chrbát. Následne pomalými pohybmi dopredu a dozadu dráždi partnera až na samotný vrchol slasti.

Láska na poduškách

Poloha vhodná v prípade, že cestovatelia ešte nerozbalili spacáky. Pár ich položí pozdĺž za seba a tak vytvorí dlhú rúrku.  Žena si na ňu ľahne a muž je hore. Jeho nohy aj ruky sú po oboch stranách spacáku. Keďže je žena vo vyvýšenej polohe, dôjde k zmene uhlu vniknutia a ten je vďaka vyvýšeniu omnoho hlbší.

Tantrický trojuholník

Partneri ležia tvárou v tvár. Žena má ruky omotané okolo krku partnera a nohy okolo jeho bokov. Sex je pomalý až uspávajúci. Žena jemne priráža proti bokom partnera a nohami ho sťahuje v sebe ešte viac. Pár by mal vydráždiť svoje napätie na maximum a prestať. Kedykoľvek je na blízku orgazmus jedného z partnerov nasleduje zastavenie pohybu. Pár takto môže zaspať v náručí jeden druhého a keď sa v noci prebudia, pritúlia sa k druhému o niečo bližšie. Po tejto noci polovičného sexu je pár pripravený na akciu. A najdivokejší orgazmu v živote na seba nenechá dlho čakať.

Na matraci

Matrace naplnené vzduchom môžu byť naozaj zábava. Žena hopsne na matrac, pokľakne si na kolena. Hlavu si schová medzi ruky a vystrčí zadoček. Potom čaká na muža, ktorý do nej vnikne zozadu. Muž kľačí viac rozkročený na kolenách, aby ustál pohyby podložky. Ďalej je všetko otázkou osudu. Buď ho nafukovací matrac odstrelí a on vyjde z partnerky alebo naopak matrac vytvorí úžasný protipohyb. Taká malá sexuálna ruská ruleta.

Pár záverečných tipov pre erotické polohy a sex v prírode

Myslite na svoju bezpečnosť

Toto je zlaté pravidlo. Sex v stane môže byť spojený so známym partnerom, ale taktiež s totálnym cudzincom. To napríklad v prípade rôznych festivalov a podobných masových akcií. Ľudia by si mali dávať pozor na kohokoľvek, kto je príliš štedrý s fľašou alkoholu.

Osviežujúci kúpeľ po akcii

Skvelý sex si zaslúži odmenu. Spotené a unavené telá priam žiadajú o kúpeľ po sexe. Pokiaľ majú milenci šťastie a kempujú hneď vedľa spŕch, rieky alebo rybníka nemajú čo riešiť. V teplých dňoch je aj studená voda príjemným bonusom po spoločných radovánkach. Osvieži, očistí a schladí rozpálené telá.

Pozor na hmyz

A to hlavne na kliešte! Je veľmi nepríjemne vyberať kliešťa z intímnych partií. Nepoteší však ani štípanec od komára, bodnutie včely či lesnej osy.

Hlavne potichu!!!

Sexuálne hry je možné spestriť hrou na ticho. Partneri jeden druhého napomínajú a vzájomne si dávajú prsty na ústa. Každý hlasový prejav je prešľap. A čo keď vás práve niekto počúva? Je to rovnaké ako pri detských hrách, kedy malé deti držia svoje tajomstvá pred dospelými. Hru v stane môžete obohatiť aj o ďalšie podnety. Zosilnené zmysly je možné dosiahnuť napríklad zaviazanými očami, masážou alebo pomocou kocky ľadu z prenosnej chladničky. Čerstvý vzduch, voľná príroda a blízkosť lesu zbystrí a zaostrí zmysly a vnímanie. A to môžete veľmi dobre využiť. Sex v stane nahráva živočíšnemu sexu a fantázii. Hry v stane proste stoja za to. Naviac leto je za dverami. Je na čase kúpiť stan.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota January February March April May June July August September October November December