Honenie nohami? Prečo nie? Ako na to?

visibility6917 Videní list In: Erotické články

Honenie nohami je čoraz využívanejšou praktikou na spestrenie si sexuálneho života. Urobiť to chlapovi ústami, alebo rukami je celkom bežná sexuálna praktika. Ale také nožičky sú pre chlapov niečo nové a veľmi vzrušujúce. Máme pre vás pár tipov, ako to spraviť svojmu partnerovi nohami.

Tipy na honenie nohami:

Pri pomyslení na tento krásny spôsob predohry nezabúdajte stále používať lubrikačný gél, pretože ako sa vraví, iba ten kto maže funguje. Zážitok bude intenzívnejší a hlavne nedôjde k žiadnemu zraneniu.

Honenie nohami tak ako rukami

Na začiatok si skúste klasické honenie nohami, tak, ako keby ste mu ho honili rukami. Zovrite partnerov penis medzi vaše chodidlá a jemne nimi pohybujte hore a dole. Určite to pre partnera bude iný zážitok, ako pri honení rukami.

Honenie šúchaním chodidiel

Ku klasickému honeniu nohami, ako sme opísali vyššie pridajte jemný pohyb nohami, akoby ste s nimi šúchali. Zrazu pocíti iný pohyb, na aký bol doteraz zvyknutý a to mu spôsobí nárast vzrušenia. Jemne si jeho penis šúchajte medzi chodidlami a popri tom nimi pohybujte nahor a dolu, aby ste nevynechali ani kúsoček a dopriali mu maximálnu slasť.

Nožkou po žaludi

Nezabúdajte, čo sme písali pred chvíľkou. Do toho vsuňte ďalšiu praktiku. Jemne vašou nohou a chodidlom šúchajte jeho žaluď zhora. Prstami sa ho dotýkajte, chodidlom šúchajte a nechajte svoju fantáziu pracovať. Proste sa maznajte. Striedajte všetky praktiky pre dosiahnutie maximálnej rozkoše. 

Nezabúdajte na semenníky

Určite pri masturbácii nohami nevynechajte jeho semenníky. Jemne sa s nimi hrajte, obchytkávajte nohami. Určite sa vám za to všetko odvďačí poriadnym sexom, na ktorý tak dlho čakáte. Zbavíte ho stereotypu, určite to nenechá iba tak.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota January February March April May June July August September October November December