Sexshop recenzia: Satisfyer Pro G-spot Rabbit

visibility1563 Videní list In: Sexuálne polohy

Sexshop recenzia: Satisfyer Pro G-spot Rabbit pre nás testovala Janka

Sexshop erotikcentrum ponúka recenziu na Satisfyer Pro G-spot Rabbit. Satisfyer sa zameriava na perfektnú reklamu a marketing. Čo chýbalo ich prvému produktu do vzhľadu, to doháňajú a teraz sa snažia udržať krok. Po modeloch, ktoré mali zamerané pre páry, ako napríklad Satisfyer Partner prichádzajú s Pro G Spot Rabbit. Ide o kombinovaný vibrátor s typickým stimulátorom klitorisu so zobáčikom. 

Vzhľad vibrátora Satisfyer Pro G-spot Rabbit

Satisfyer Pro G Spot sa dodáva v jednej farbe, a to bielej, s rose gold detailami. Ako celok pôsobí veľmi elegantne a luxusne. Celý je vyrobený zo silikónu. V dnešnej dobe to nieje žiadna rarita, väčšina značiek so silikónom pracuje už bežne. Čo ale prekvapí je to, aký je ten silikón mäkký a hebký. Satisfyer Pro G Spot nepatrí medzi najdrahšie erotické pomôcky tohto druhu, ale ani u drahších značiek sa nestretnete s tak dokonalým povrchom silikónu. Silikón je pri výbere erotických pomôcok určite najlepšou voľbou. Je bezpečný pre telo a nestane sa Vám ako u plastov, aby štruktúra popraskala a usadili by sa v nej baktérie. Vďaka vodeodolnosti sa dá perfektne umyť a dezinfikovať dezinfekčnými prostriedkami na erotické pomôcky. Naviac sa dá zobáčik odstrániť a pohodlne umyť. S týmto produktom však musíte používať lubrikačné gély iba na vodnej báze, v žiadnom prípade nie silikónové.

Dobíjanie vibrátora so stimuláciou klitorisu Satisfyer Pro G-spot Rabbit

Táto erotická pomôcka je dobíjateľná, takže ide o eko friendly pomôcku. Nabíjačka je tak ako o veľa produktov Satisfyer magnetická. Oproti starším modelom sú magnety omnoho silnejšie, perfektne sedia a priliehajú. Sumár, tento produkt má vlastný akumulátor a nepotrebujete batérie.

Ovládanie vibrácií a tlakových vĺn Satisfyeru Pro G-Spot Rabbit

Keď som vibrátor dostala do ruky prvý krát, bola som trošku zmätená z ovládania. Obsahuje totiž 2 tlačítka na ostrovčeku vibrátora, ktoré riadia rameno na klitoris. Tento ostrovček je ohraničený ešte plastovým a na ňom je tretie tlačítko. Ním sa ovláda samostatný vibrátor. Podľa tohto vzhľadu nespoznáte, že má Pro G Spot dva motory. Posledné tlačítko ide oproti ostatným stisknúť omnoho ťažšie a prvý krát si pomyslíte, že erotická pomôcka má iba jeden motor a to na sanie klitorisu a ten zvyšok funguje iba ako klasické dildo. Keď zatlačíte viac, podarí sa Vám zapnúť aj druhý motor. Trošku netradičné je aj zapínanie sania, kde je plusové tlačítko na spodku. 

Funkcie erotickej pomôcky Satisfyer Pro G-spot Rabbit

Tak ako už bolo spomenuté, Pro G spot má 2 motory. Tie sa ovládajú nezávisle na sebe. Jeden riadi 11 programov vibrátora. Už prvý program je veľmi účinný. Tvar vibrátora je urobený presne tak, aby ste vždy dosiahli orgazmus. Ľahko zahnutý a do špičky. Vibrácie sú silné a prechádzajú po celej ploche vibrátora. Neide iba o záchvevy, ako to býva u lacnejších erotických pomôcok. Už od najslabšieho programu pocítite veľmi príjemné pocity, ktoré Vás nabudia na ďalšie experimentovanie. Vibrácie sa z vibrátora neprenášajú na zobáčik a vďaka tomu sa vibrovanie s vlnami nebijú. Telo je dosť pružné, nieje problém ho trochu ohnúť. 

Druhý motorček je zodpovedný za zobáčik na stimuláciu klitorisu. Ten má 10 programov. Oproti predchádzajúcim modelom je o trošku menší, ale nieje to žiadny problém, stále si s klitorisom dokáže úžasne poradiť. Jeho mínusom je oproti telu vibrátora to, že nieje ohybný. Chvíľku Vám bude trvať, kým nájdete polohu, pri ktorej erotická pomôcka sedí najlepšie podľa Vašich predstáv. Veľmi ma prekvapila hlučnosť zobáčika, ktorá pri správnom nasadení a nasaní klitorisu vôbec nieje počuť. V živote som nenarazila na tichšiu erotickú pomôcku.

Záverečná skúsenosť a hodnotenie vibrátora Satisfyer Pro G-spot Rabbit

Hľadanie tej správnej polohy, kedy je dráždený bod G a zároveň klitoris by bolo jednoduchšie a príjemnejšie, keby druhé rameno bolo trochu flexibilnejšie. Ale aj keď je zobáčik pevný, nájde si cestu ako sa prisať a pracovať správne a priviesť Vás k orgazmu. Veľa duálnych vibrátorov má tú nevýhodu, že ide skôr o šťastie, pokiaľ sa Vám podarí vybrať ten správny vibrátor, ktorý by Vám sedel a priviedol k orgazmom. Veľa krát sa totiž stane, že buď skvelo sedí na klitoris, ale tlačí vo vnútri vagíny. Alebo je práve príjemný na bod G, ale tlačí až veľmi na klitoris. Dokonca naň ani nemusí dosiahnuť. Tento vibrátor mi príde však ako skvelá voľba. Je veľmi univerzálny, nieje ani malý, ani veľký. Veľkou výhodou je to, že klitoris nasaje vždy. Má veľmi zaujímavý tvar, ktorý dráždi svelo. A to je práve to, čo sa mi na tomto duálnom vibrátore páči najviac. Spojenie vibrátora s nasávaním klitorisu. Totiž to, keď už mám pocit, že dosiahnem orgazmus cez klitoris, začnem sťahovať automaticky vnútorné svaly a práve vtedy oveľa intenzívnejšie dokážem cítiť tvarovanie vibrátora a jeho silné vibrácie. Premýšľam, čo by sa tomuto vibrátoru a stimulátoru klitorisu dalo niečo vytknúť ako veľký mínus. Nenapadá ma nič. Zatiaľ všetky produkty Satisfyer pre mňa boli prekvapením. Samozrejme príjemným.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota January February March April May June July August September October November December