Vákuová pumpa – účinná a bezpečná podpora erekcie

visibility1455 Videní list In: Erotické články

Vákuové pumpy na penis patria k známym a častým erotickým pomôckam pre mužov. Vákuová pumpa na penis je nie len erotickou hračkou, ktorá spestrí váš sexuálny život, ale taktiež pomocníkom pri poruchách erekcie. Pozrime sa teda na druhy vákuových púmp, účinky a prípadné rizika.

Účinky pumpy na penis vás príjemne prekvapia! Čo všetko vie taká vákuová pumpa?

Domnievate sa, že pumpa je dobrá iba na erekciu? Potom vás musíme vyviesť z omylu. Jej účinky sú totiž omnoho širšieho rozsahu. Dokáže zvýšiť citlivosť penisu alebo vám napomôže vašu pýchu o niečo zväčšiť.

Vákuová pumpa a šetrné, ale obmedzené zväčšenie penisu

Máte malý penis a nie ste spokojný s jeho rozmermi? Potom vám pomôže pumpa nielen s erekciou, ale aj so zväčšením vášho penisu. Podľa užívateľov dochádza pri dlhodobom používaní vákuovej pumpy k predĺženiu penisu a aj k zväčšeniu jeho priemeru.     Nejde o závratné zmeny rozmerov, ale aj tak za vyskúšanie pumpy na zväčšenie penisu nič nedáte. Ide totiž o šetrný a bezpečný spôsob zväčšenia penisu narozdiel od operačného zákroku. Nezabudnite však na dodržanie správneho použitia.

Zvýšená citlivosť a jednoduchšie dosiahnutie orgazmu

Ak použijete vákuovú pumpu, zvýši sa citlivosť vášho penisu na podnety. To vedie k intenzívnejším sexuálnym zážitkom a k jednoduchšiemu dosiahnutiu orgazmu.

Podpora erekcie

Stoporenie penisu je pri použití vákuovej pumpy výraznejšie ako v prípade, že ju nepoužijete. Kvalitnejšiu erekciu spôsobuje podtlak, vďaka čomu sa do penisu nahrnie viac krvi ako  pri oslabenej erekcii. S pumpou na penis preto dosiahnete omnoho pevnejšiu a tvrdšiu erekciu, čo oceníte nie len vy, ale aj vaša partnerka.   Riešenie citlivého problému Pumpa na erekciu je vhodná pri riešení občasných problémov so stoporením, ale aj pri dlhodobých problémoch s erekciou. Dokonca ide o pomôcku, ktorú doporučujú andrológovia a urológovia svojím pacientom trpiacim erektilnou dysfunkciou.

Druhy vákuových púmp a rozdiely medzi nimi

Pumpy na penis môžeme rozdeliť na dva základné typy – klasické a vodné. Majú svoje kladné stránky ale aj tie záporné. Obidva druhy vákuových púmp si rozoberieme nižšie.

 

Klasická vákuová pumpa

Ide o najznámejší druh vákuovej pumpy pre mužov, ktorá funguje na báze vzduchového podtlaku. Hodí sa hlavne v prípadoch, keď chcete spestriť sexuálne hry alebo zlepšiť erekciu. Na zväčšenie nemá tak výrazný efekt ako vodná pumpa. Kvalitnejšie a drahšie klasické pumpy na penis sú vybavené pretlakovým ventilom. Podľa potreby môžete regulovať podtlak ventilom. U lacnejších variant tento ventil nenájdete. Podtlak regulujete pomocou otvoru, ktorý behom použitia zakrývate prstom. Klasické pumpy sú lacnejšie ako tie vodné. Dosiahnete s nimi podobný účinok ako s tými vodnými, ale majú niekoľko nevýhod. Rozhodne nejde len to to, že klasickú pumpu na erekciu nemôžete používať pri sprchovaní či kúpaní vo vani. K aplikácii klasickej pumpy potrebujete lubrikačný gél, čo vám jej používanie zdraží. Naviac pred použitím je nutné, aby ste si vyholili okolie koreňa penisu, pretože ochlpenie môže znížiť tesnenie pumpy. Tým pádom dôjde k zníženiu žiadúcich účinkov. Problémom vzduchových vákuových púmp býva občasný výskyt červených fľakov alebo začervenanie kože penisu.

 

 

Vodná vákuová pumpa

Menej známym variantom je hydro pumpa/vodná pumpa na penis. Funguje na báze vodného tlaku. Používa sa pri kúpaní vo vani alebo pri sprchovaní. Ide o omnoho drahšiu pomôcku ako je vzduchová pumpa. Investícia sa vám však mnohonásobne vyplatí. V prvej rade ušetríte za lubrikant, pretože namiesto neho vám poslúži voda. Naviac dosiahnete erekciu rýchlejšie ako pri aplikácii vzduchovej pumpy. Vodná vákuová pumpa býva odporučovaná hlavne milovníkom vody a tým, ktorí chcú dosiahnuť zväčšenie penisu.

Ako vákuová pumpa na penis funguje?

Vzduchová pumpa na erekciu funguje na báze vzduchového podtlaku. Skládá sa z priehľadného podtlakového valca zakončeného manžetou a odsávacieho zariadenia, ktorým vyvoláte vo vnútri valca podtlak. Vzduch odsajete pomocou balóniku alebo pumpičky. Práve vyvolanie podtlaku spôsobí prekrvenie penisu a zvýšenie jeho citlivosti. Niektoré varianky majú v cylindre dierku pre reguláciu podtlaku, pri drahších pumpách je k dispozícii pretlakový ventil na odsávacom zariadení. Vodná pumpa na erekciu využíva ku stimulácii penisu vodný tlak. Svojim vzhľadom pripomína podtlakový valec vzduchovej pumpy. Zakončenie valca má však mohutnejšiu manžetu. Pred použitím naplníte hydro pumpu teplou vodou, potom do nej vsuniete penis. Pumpujete stláčaním hydro pumpy smerom k sebe.

 

Spôsob použitia vákuovej pumpy na penis

Všeobecným pravidlom je, že sa vákuová pumpa aplikuje na ochabnutý alebo len mierne stoporený penis. Z bezpečnostných dôvodov nepoužívajte vákuovú pumpu na stoporený penis, pretože by ste si mohli spôsobiť zranenie. DODRŽUJTE SPRÁVNE POUŽITIE! Pokiaľ behom aplikácie vákuovej pumpy pocítite bolesť na penise, okamžite prestaňte. To isté platí v prípade, že penis neprirodzene zmení farbu. Vzduchovú vákuovú pumpu aplikujte maximálne 30 minút Použite vodnej pumpy by nemalo presiahnuť 20 minút. Ide o bezpečnostné doporučenie. Vzduchová pumpa vyžaduje aplikáciu lubrikantu, ktorý nanesiete na koreň penisu a na manžetu. Bez použitia lubrikačného gélu si môžete spôsobiť bolesť či privodiť zranenie. Používajte lubrikačné gély na vodnej báze, pretože iné druhy by mohli časom poškodiť manžetu na cylidre. Po nanessení lubrikantu vložte penis do podtlakového valca a začnite pomaly pumpovať. Po dosiahnutí požadovanej erekcie ponechajte chvíľu penis pod tlakom. Následne podtlak uvoľnite a penis vyberte. K udržaniu erekcie sa niekedy po aplikácii pumpy používa erekčný krúžok. Vodnú pumpu je najvhodnejšie použiť behom kúpania alebo sprchovania. Pred jej aplikáciou relaxujte vo vode a uvoľníte sa. Potom naplňte pumpu teplou vodou a vsuňte penis. Pumpujte stláčaním pumpy k sebe. Aplikujte maximálne 15-20 minút.

Ako vybrať najvhodnejšiu vákuovú pumpu v sexshop e?

Všeobecne platí, že vaša spokojnosť úzko súvisi s výberom kvalitného a rozmerovo vhodného výrobku a jeho správnym používaním. Väčšinou sú kvalitné a bezpečné pumpy drahšie. Zvoľte si takú vákuovú pumpu, ktorá má dostatočne veľký valec. Pri aplikácii vákuovej pumpy sa penis zväčší cca o 15%, preto zvoľte pumpu s valcom minimálne o 2 cm dlhším ako je dĺžka vášho penisu pri úplnej erekcii. Nikdy nezabúdajte poriadne dodržiavať doporučenia na obale. Len tak zaistíte, že váš penis ostane v dobrej kondícii. Zlepšenie erekcie s pumpou by malo sprevádzať aj užívanie nejakého doplnku pre posilnenie erekcie. Tie totiž rozťahujú cievy, takže sa do penisu dostane ešte viac krvi ako pri použití samotnej pumpy.

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota January February March April May June July August September October November December