Erotický obchod pre jednoducho musíte navštíviť! Vyberajte z nášho erotického obchodu, kde nájdete množstvo erotického tovaru a erotických pomôcok. Garantujeme vám rýchle a diskrétne dodanie. U nás nájdete len to najkvalitnejšie – kvalitné vibrátory, dildá, klystíry, masturbátory, umelé vagíny, sexy bielizeň a mnoho iného.

Náš erotický obchod ponúka erotické pomôcky pre mužov i ženy. Produkty sú v našom erotickom obchode sú umiestnené prehľadne v kategóriách. Horúce a obľúbené novinky zo sveta erotických pomôcok a ďalšie pikantné lahôdky nájdete zaručene v našom erotickom obchode.

Erotický obchod, sexshop. Vstúpte a zažite!

Erotický obchod, ktorý plní tajné priania

Sex bol a aj vždy bude tou najobľúbenejšou zábavou všetkých ľudí. Nikdy tomu nebude inak. V našom erotickom obchode nájdete množstvo zaujímavých pomôcok, ktoré poslúžia k vašej zábave, radosti, orgazmom aj naplneniu tých najtajnejších želaní. Či ste žena alebo muž, náš erotický obchod ponúka široký sortiment produktov nielen pre vás samotných, ale aj pre vašu partnerku alebo partnera.

Erotický obchod, ktorý dbá na súkromie

Sme internetový erotický obchod, kde môžete nakupovať bez hanby. V úplnom pokoji, pohodlí domova a súkromí si môžete prezrieť všetko, čo vás zaujíma alebo čo by mohlo potešiť vašu partnerku alebo partnera. Každá objednávka prichádza v diskrétnom balení aj s diskrétnou adresou odosielateľa. Už sa nemusíte báť experimentovať, pokojne si môžete objednať čokoľvek, po čom túžite bez toho, aby niekto vedel, že ste si objednali erotické pomôcky!

Erotický obchod ako liek aj zábava

Spokojný a naplnený sexuálny život je kľúčom pre celkové zdravie človeka. Samozrejme, nejde o kvantitu sexuálnych stykov, ale o kvalitu a skvelý pôžitok. Obohatiť svoj sexuálny stereotyp môžete úplne jednoducho a rýchlo s použitím erotických pomôcok. Sme erotický obchod, kde nájdete skutočne všetko - od vibrátorov, cez kolíky až po umelé vagíny. 

Erotický obchod - čo v ňom nájdete?

Erotické pomôcky

Pre ženy

Ak navštívite erotický obchod, na začiatok odporúčame urobiť si prehľad svetom erotických hračiek. Dnešná doba ponúka naozaj širokú škálu rôznych erotických hračiek. Najpoužívanejšou a najbežnejšou sexuálnou pomôckou je vibrátor. Pre klitoridálnu masturbáciu odporúčame použiť pevné vibrátory s nastavením rýchlosti. Skvelou pomôckou sú aj stimulátory toho najcitlivejšieho miesta každej ženy – klitorisu.

Menej známou pomôckou sú vibračné vajíčka, ktoré majú podlhovastý alebo guľatý tvar, ktoré disponujú špeciálnymi vibráciami. Tým doprajú vašim bradavkám alebo klitorisu neuveriteľne intenzívnu rozkoš. Chcete si užívať rozkoš počas celého dňa? Ak túžite po nových vzrušujúcich pocitoch, skúste venušine guličky, ktoré si vložíte do vagíny, nech ste kdekoľvek. Pri každom pohybe sa tieto dve guličky o seba trú a vytvárajú príjemné pocity. Navyše posilňujú svaly panvového dna, čím si užijete lepší sex, hlbší pôžitok a slúžia aj ako prevencia proti inkontinencií. Všetky tieto pomôcky nájdete v rôznych veľkostiach, s rôznymi funkciami a tvarmi. Navštívte náš erotický obchod a nakupujte!

Pre mužov

Medzi obľúbencov u mužov patria pánske masturbátory, ktoré povznesú všetky pôžitky na úplne iný level. Tieto pomôcky pripomínajú skutočnú vagínu alebo análny otvor a všetku „prácu“ spravia jednoducho a rýchlo za vás. Známe sú aj umelé vagíny, ktoré sú navrhnuté úplne dokonale tak, aby vyzerali a na dotyk pôsobili ako ženské vagíny.

Počuli ste už o návlekoch a krúžkoch na penis? Návleky predstavujú skvelý spôsob na oddialenie a zlepšenie erekcie. 

Nafukovacie panny sú známe medzi širokým publikom, či už sú skvelým darčekom alebo sú neúnavnými milenkami pre osamelých pánov. Obvykle majú 2 až 3 otvory na vniknutie penisom, pri používaní ale netreba zabúdať na lubrikačné gély. Ak máte problém s erekciou, vhodné je vyskúšať aj vákuové pumpy, ktoré vás postavia ako nikdy pred tým! Podtlakom sa do penisu naženie množstvo krvi, čím penis môže narásť až o niekoľko centimetrov. Skúsite? 

Stimulátory prostaty sú primárne určené na masáž prostaty. Máte už nejakú skúsenosť? Ak nie, tak je najvyšší čas! Stimulátory sú špeciálne navrhnuté presne tak, aby sa zamerali na to správne miesto. Viete o ich výhodách? Muži pri masáži prostaty mávajú oveľa silnejšiu erekciu, čím sa ich pôžitok pri sexe znásobí. Náš erotický obchod vám ponúka široké množstvo pánskych erotických pomôcok, stačí si zvoliť tú svoju. 

Pre oboch

Mnohé ženy siahnu po dildách, ktoré sú obľúbené aj u opačného pohlavia. Táto pomôcka zlepšuje sexuálne zážitky, či už sa jedná o stimuláciu klitorisu alebo vaginálnu, prípadne análnu penetráciu.

Análne pomôcky sú taktiež veľmi obľúbené medzi oboma pohlaviami. Vďaka nim môžete preskúmať iné erotogénne zóny, na ktoré ste možno neboli až tak zvyknutí. V okolí konečníka sa nachádza niekoľko tisíc nervových zakončení, ktoré sú neuveriteľne citlivé na stimuláciu a ich dráždenie zabezpečí mimoriadne vzrušenie a sexuálny pôžitok. Vybrať si môžete z análnych guličiek a análnych kolíkov – vibračných alebo nevibračných, stačí navštíviť náš erotický obchod. 

BDSM pomôcky

Máte radi tvrdší sex? Hru na submisívneho a dominantného? V tom prípade náš erotický obchod ponúka aj široké spektrum BDSM pomôcok, z ktorých si zaručene niečo vyberiete. Užívajte si naplno rôzne sexuálne hrátky s partnerom a okoreňte si váš sex.

Erotická drogéria

Afrodiziaká, stimulanty

Prírodné afrodiziaká a stimulanty sú používané už celé storočia. Slúžia na posilnenie chuti na sex u mužov a žien. Ich hlavný účinok je aj v tom, že zlepšujú sexuálny život a zvyšujú prekrvenie pohlavných orgánov. U mužov zlepšujú výdrž pri pohlavnom styku a pomáhajú pri problémoch s erekciou. Áno, erotický obchod vám pomôže aj v zlepšení a posilnení sexuálnej chute. 

Lubrikačné gély

Erotický obchod a lubrikanty? Samozrejme! Bežne používanými pomôckami sú určite lubrikanty a tie nenájdete len v lekárňach. Používajú sa nielen pri sexe, ale taktiež pri hrátkach s rôznymi sexuálnymi pomôckami. Zlepšujú pôžitok zo sexu a zvyšujú potrebnú klzkosť, ktorá je dôležitá hlavne pri análnom sexe. Výber je len na vás, či už uprednostníte lubrikačné gély na vodnej báze, so silikónovými olejmi alebo s rôznymi príchuťami. Ale počuli ste aj o lubrikantoch, ktoré znižujú citlivosť penisu, vagíny alebo análneho otvoru? Iné sú známe napríklad svojim chladivým alebo hrejivým účinkom.

Masážne oleje

Celotelovú masáž alebo masáž rôznych vzrušujúcich partií si môžete užiť vďaka masážnym olejom. Náš erotický obchod ponúka viacero masážnych či erotických olejov. Zamerajte sa na predohru a začnite zmyselnou masážou!

Kondómy

V súčasnosti kondómy nie sú len ochrannou pomôckou pred neželaným tehotenstvom alebo pre chorobami. Ale taktiež ich nájdete aj v rôznych príchutiach, tvaroch, veľkostiach, s výstupkami, ktoré zlepšujú pôžitok zo sexu. Aktuálne však nájdete aj špeciálne kondómy pre dlhšiu výdrž.

Menštruačné kalíšky pre ženy

Ekologickou pomôckou na menštruáciu sú v súčasnosti menštruačné kalíšky, ktoré sa môžu používať niekoľkokrát. Je to nádobka, ktorá sa zavedie do vagíny a zachytáva menštruačný tok. Buďte k sebe aj k prírode šetrnejšie a bezpečnejšie!

Klystír

Pri análnom sexe netreba zabúdať na dostatočnú hygienu. Tú môžete dosiahnuť vďaka klystíru. Bonusom je, že je pre vaše zdravie navyše aj prínosný. Už sa nemusíte obávať nečistôt pri análnom sexe. Po použití klystíru budete mať jednoznačne z análneho sexu lepší pocit a celé telo zažije nepoznanú úľavu.

Dezinfekcia, hygiena a erotický obchod patria jednoducho k sebe

Obyčajné umývanie erotických pomôcok vodou naozaj nestačí k tomu, aby ste zničili baktérie a plesne. Tie nie sú vôbec žiadúce pretože môžu spôsobiť zdravotné problémy. Navyše existuje množstvo erotických pomôcok, ktoré si vyžadujú špeciálnu starostlivosť. Vtedy je vhodné použiť  čisiaci prostriedok, ktorým udržíte všetky erotické pomôcky dokonale čisté. Každý erotický obchod okrem sexuálnych pomôcok súčasne poskytuje aj množstvo dezinfekčných prostriedkov na uchovanie vašich hračiek v čo najlepšom stave. 

Erotický obchod a erotická bielizeň

Cíťte sa neodolateľne a sexi vďaka erotickej bielizni. Potešte svojho partnera a splňte si posteľné predstavy a túžby, čím skvalitníte svoj sexuálny život a povznesiete ho na inú úroveň. Či už chcete siahnuť po sexy spodnej bielizni, korzetoch, erotických šatách a košieľkach, kostýmoch, pančuškách, podväzkových pásoch alebo iných doplnkoch – náš erotický obchod ponúka ozaj všetko!